Ücretsiz Üye olarak en son teknolojik gelişmelerden anında haberdar olabilir.Forumlarda bilgi paylaşımı yapabilir yada sorunlarınıza uzman kişiler tarafından Çözüm bulabilirsiniz
Kaplama Animasyonu |
Yanıt Yaz
|
| Yazar | ||
DIABLO
Yönetici
Kayıt Tarihi: 01-Ocak-2006 Konum: Istanbul Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 5870 |
Alıntı Cevapla
Konu: Kaplama AnimasyonuGönderim Zamanı: 30-Eylül-2006 Saat 15:10 |
|
|
||
|
Exclion İnferno System Server Solutions
|
||
![]() |
||
drozturk
Yeni Üye
Kayıt Tarihi: 27-Kasim-2007 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 1 |
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 01-Aralik-2007 Saat 14:57 |
|
|
sayin admin kardesim ben 3D max konusunda arastirdigim kadariyla tabii bulamadim onun için yaziyorum :-( mesela biped'e nasil karakter kaplaniyor birde en çok merak ettigim konu carakterlere nasil kiyafet gydirildigi ve bu kiyafetlerin nasil yapildigi ? bu konuda yardimci olursan birde bunlarla ilgili video ders vb. varsa iyi olur. Tesekkürler
|
||
![]() |
||
DIABLO
Yönetici
Kayıt Tarihi: 01-Ocak-2006 Konum: Istanbul Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 5870 |
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 13-Mart-2010 Saat 23:21 |
|
|
En kısa sürede 3dsmax ile ilgili videolu dersleri sitemizin dersler kısmında yer alıcaktır.
|
||
|
Exclion İnferno System Server Solutions
|
||
![]() |
||
Yanıt Yaz
|
| Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |