Nothing CMF Buds Neo: 25 dolarlık kulaklık şaşırtıyor

SanalData’yı Google’da tercih edilen kaynak olarak ekleyin

CMF Buds Neo; ANC, 52 saat pil ve çift cihaz bağlantısıyla 25 dolara geliyor. Ses yeterli, yapı ucuz hissiyatlı; bütçe yedek kulaklık olarak öne çıkıyor.

Nothing CMF Buds Neo: 25 dolarlık kulaklık şaşırtıyor

Nothing’in CMF markası, geçen ay duyurduğu CMF Buds Neo’yu 25 dolarlık fiyatla raflara taşıdı. Kâğıt üzerinde 52 saat toplam pil, aktif gürültü engelleme, çift cihaz bağlantısı, Nothing X uygulaması ve EQ ön ayarları gibi özellikler bir araya geliyor. İlk kullanımda paket, fiyatına göre beklenenden daha dolu görünüyor.

Ses ve günlük kullanım

Birkaç saatlik dinlemede kulaklıklar temel ihtiyaçları karşılıyor. Varsayılan ayarda bas biraz şişkin ve boşluklu gelebilir; bası kısmak konuşma ve podcast içeriklerinde dengeyi iyileştiriyor. Nothing Ear (3a) daha iyi ses sunuyor ama fiyat farkı kadar uçurum yok. Dokunmatik kontroller hızlı tepki veriyor; varsayılan olarak oynat/duraklat jesti yok. Menzil tarafında Galaxy Z Fold 8 ile bağlantının bazı rakiplere göre daha çabuk koptuğu not ediliyor.

Eksiler ve sonuç

Kutu ve gövde malzemeleri ucuz hissettiriyor ama kulakta uzun süre rahat kalıyor. Kutuda eşleştirme düğmesi yok; Google Fast Pair çalışıyor, pop-up’ta ürün görseli yerine yalnızca renk bilgisi görünebiliyor. Özetle ses “yeterince iyi”, önemli özellikler yerinde ve fiyat 25 dolar. Çantaya atılacak yedek ya da bütçe dostu günlük kulaklık arayanlar için mantıklı bir seçenek.

Günün zaman çizelgesi

Haber eklenme saatine göre sıralanır.

  1. 8 Eylül 2026
  2. VW’nin ucuz elektriklileri yok satıyor: 10 ay sıra
  3. High NA EUV: Samsung ve TSMC takvimi netleşti
  4. Intel işlemcilere Ekim’de yüzde 10 zam sinyali
  5. Apple Beats 360: Eylül’de duyuru sinyali güçlendi
  6. Meta, Muse adlı kişisel yapay zekâ asistanını duyurdu
  7. Nothing CMF Buds Neo: 25 dolarlık kulaklık şaşırtıyor Bu haber
  8. Orbitkey anahtarlığa Google Find Hub takipçisi ekledi
  9. Huawei FreeBuds 7 tanıtıldı: 100 dB gürültü engelleme
  10. OMODA 4, VALORANT EMEA finalinde sahneye çıktı
  11. GTA 6’ya resmi Türkçe dil desteği gelebilir iddiası
  12. iPhone 18 Pro’ya profesyonel kamera kontrolleri gelebilir
  13. Microsoft: Windows 11, 8 GB RAM’li PC’lerde hızlanacak
  14. Renault-Geely’den su altında çalışan hibrit motor
  15. Volkswagen Ducati’yi satmayı değerlendirebilir
Kerem Alpay
Yazar

Kerem Alpay

SanalData Teknoloji Editörü

Kerem Alpay, SanalData’da teknoloji haberleri yazar. Yayımlanan yazılar editoryal kontrolden geçer.

Kerem Alpay’ın tüm yazıları

Yorum yaz